14 september 2009

just cut it out

idag är det måndag och de betyder att de återigen är en helg som är avslutad och en ny vecka kommer med en ny helg.

i lördags började de med förfest hos lisa och mycket snaaaack vid halv10 var de dags att röra sig till partyt som nämligen var hos sebbe!:) de va fest, efterfest och sovplats liksom allt på samma ställe skönt de!

matilda pratade i sömnen like always, börja skrika om hennes jävla kläder som hon skulle ha och börja klättra över en sur johanna som bara vill sova tillslut fick jag tyst på henne, men sen på morgonen väcker hon mig genom att skrika rakt ut "JOHANNNAAA!!!!!" och jag svarar henne med en trött röst " vafan är de nu då?" hon börjar springa och säga att vi var tvugna att skynda oss därifrån för några hade kommit, så smyger hon fint ut från rummet jag sitter då och rentutav asgarvar, tillslut vaknar hon från sin koma och förstår att de e dom andra som har vaknat som sov kvar på festen, haha jag fick ju ialf sova ett tag till sen...

vid 11 gick vi och köpte cheeseburgare och åt där och vi hade inga blinkar på oss? nejnej inte alls. när vi var påväg tillbaka till sebbe så börjar matilda helt plötsligt asg och kollar på mig och jag med sadisfejs frågar va de va, då har jag en fin smajlis kladdad lite svagt på kinden. de var nämligen så att några unnade sig att rita på min hand och sen när jag sov hade jag handen vid kinden så de kletaa av sig, så var de därför dom glodde så mycket? ja en del kanske men dom kollade nog på emo- matilda med snygga och hela strumpbyxor ;)

helgen gick återigen förfort
tack alla jag hade de bäst

1 kommentar:

  1. hahahah jag e beng och jag vet varför jag blev de,sårade känslor ju *not* bara skääämmmigt / matildaaa

    SvaraRadera